Brukseli në terror, shpërthime të tjera në dy metro

Mediat njoftojnë se dy shpërthime të tjera në Bruksel, këtë radhë në dy metro të ndryshme

Shpërthimet në metro kanë pasuar dy shpërthimet në aeroportin Zeventen të Brukselit, ku ka deri tani 17 të vdekur dhe 40 të plagosur.

LEXO EDHE  Nën masat anti-Covid, nis sot viti i ri shkollor

Në foton e mëposhtme ndodhet hyrja e metrosë ku ndodhi shpërthimi ndodhi në lagjen Malbeek, pranë zyrave të BE-së. Metroja tjetër ku ka ndodhur shpërthim është në Shuman.

CeI4JW6WwAAKc3qPËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here