E dielë, Gusht 1, 2021
Etiketimet Pasojat e mundshme

Etiketim: Pasojat e mundshme

Pasojat e mundshme të përplasjes politike për votimin me postë

Presidenti Donald Trump nuk pranoi të mërkurën të thoshte nëse angazhohej për një transferim paqësor të pushtetit po qe se humbet zgjedhjet dhe përsëri...
WhatsApp DENONCO