E martë, Janar 18, 2022
Etiketimet ILD

Etiketim: ILD

Metani i ILD takohet me homologët nga Rumania, Franca e Portugalia....

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani, ka pritur në një vizitë zyrtare homologë nga Inspektoratet e Drejtësisë të Rumanisë, Portugalisë e Francës, anëtarë...

ILD propozon ulje të pagës për gjyqtaren Pajtime Fetahu

Inspektori i Lartë i Drejtësisë i kërkon KLGJ-së të vendosë procedim disiplinor me masën “ulje e pagës deri në 40%, deri në 1 vit”...

ILD kërkon ulje page për dy gjyqtarë

Inspektori i Lartë i Drejtësisë, Artur Metani kërkon ulje page deri në 40% për 1 vit ndaj dy gjyqtarëve të Apelit të Vlorës, që...

ILD thirrje për 9 pozicione të lira për inspektorë jo magjistratë

Zyra e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë ka shpallur thirrjen për 9 pozicione për Inspektorë Jo-Magjistratë tek Njësia e Inspektorëve. Inspektori kryen verifikime dhe hetime...

ILD kërkon nga KLGJ ulje të pagës në 40% deri në...

Inspektori i Lartë të Drejtësisë Artur Metani i propozon KLGJ-së procedim disiplinor me “ulje të pagës deri në 40%, deri në 1 vit” ndaj...

Emrat/ Shkelën etikën, dy gjyqtarëve iu reduktohen pagat me 40 %

Pajtime Fetahut dhe Hektor Sinanit do t’iu reduktohet paga me 40%. Vendimi u mor nga drejtuesi i Inspektorit të Lartë të Drejtësisë, Artur Metani,...

ILD trajnon inspektorët magjistratë dhe jo magjistratë, ja çfarë synohet

Në institucionin e Inspektorit të Lartë të Drejtësisë u zhvillua trajnimi një ditor me inspektorët e rinj magjistratë e jo magjistratë me temë “Sistemi...

ILD kërkon shkarkimin e prokurorit Bujar Memia: Favorizoi lirimin e Hekuran...

Pas gjyqtares Enkeleda Hoxha, Inspektori i lartë i Drejtësisë ka kërkuar shkarkimin e prokurorit të Krujës Bujar Memia. Raportohet se ILD, i është drejtuar Këshillit...

Aurtur Metani: Sistemi në situatë të vështirë, e rëndësishme që qytetarët...

Artur Metani, Inspektor i Lartë i Drejtësisë, në një intervistë për News24, tha se institucioni që drejton edhe pse me mungesë inspektorësh, ka propozuar...

Përzgjedhja e inspektorëve, ILD: Të ndryshohen kriteret, të ulen vitet e...

Inspektorati i Lartë i Drejtësisë i është drejtuar me një letër ministres së Drejtësisë, Etilda Gjonaj, të cilës i kërkon ndryshimin e kritereve ligjore...

Liroi Gert Gjinararin, KLGJ shtyn vendimin për gjyqtarin Markeljan Kuqo

Këshilli i Lartë Gjyqësor ka shtyrë për në datën 5 nëntor, ora 12:00, vendimin për Markeljan Kuqon, gjyqtari i Apelit të Korçës. Në seancën e...

ILD i kërkon KLGJ shkarkimin e gjyqtarit të Apelit në Tiranë/...

ILD kërkon nga KLGJ shkarkimin nga detyra të magjistratit Shkëlqim Miri, gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit në Tiranë. Inspektori i Lartë i Drejtësisë parashtroi para...

ILD kërkoi shkarkimin e gjyqtarit, Rama: Hap i vonuar për gjyqtarin...

Kryeministri Edi Rama ka vlerësuar ILD pas kërkesës së kësaj të fundit për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit, Markelian Kuqo. Rama e ka cilësuar...

Të Fundit