E premte, Prill 23, 2021
Etiketimet BSH

Etiketim: BSH

BSH rifillon ankandet për blerjen e valutës, bleu 6.8 milionë euro...

Javën e kaluar Banka e Shqipërisë rifilloi pas pothuajse një viti programin e ankandeve për blerjen e valutës. Shuma e parashikuar për t’u blerë...

Kreditë me probleme, dy masat që mund të marrë Banka e...

Banka e Shqipërisë po studion masa të reja për t’iu përgjigjur një rritjeje të mundshme të raportit të kredive me probleme gjatë vitit 2021. Në...

Anketa e BSH: Mbi 70% e bizneseve me rënie të shitjeve...

Gjatë gjashtëmujorit të parë 2020, gati 72 % e ndërmarrjeve të vogla raportuan një rënie të theksuar të nivelit të shitjeve. Situata ka rezultuar...

Nga janari 2021, bankat raportojnë në BSH emrat e 20 kredimarrësve...

Duke nisur që nga janari i vitit që vjen bankat tregtare në vendin tonë do të raportojnë çdo tre muaj në Bankën e Shqipërisë...

Vendimet e BSH/ Pezullohet shpërndarja e fitimit nga bankat, hiqen tarifat...

Banka e Shqipërisë njoftoi se në mbledhjen e fundit ka miratuar uljen me 50% të honorareve të anëtarëve të Këshillit Mbikëqyrës dhe përgjysmimin e...

Masat ndaj Covid 19, norma bazë e interesit ulet në 0.5...

Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko, njoftoi sot uljen e normës bazë të interesit në 0.5% nga 1 për qind që ishte më...

BSH si “gjykatë” ndërmjet bankave dhe klientëve për mosmarrëveshjet e pagesave

Mosmarrëveshjet ndërmjet ofruesve të pagesave dhe klientëve do të shqyrtohen për zgjidhje nga një njësi e veçantë në Bankën e Shqipërisë. Projektligji i ri...

Familjet shqiptare mbahen me paratë e emigrantëve, BSH: Të reduktohen kostot

Në Shqipëri, 1/3 e familjeve jetojnë me paratë që vijnë nga emigracioni. Por ajo që konstatohet tashmë prej shumë vitesh, janë kostot e larta...
WhatsApp DENONCO