Vaksinimi me detyrim, Greqia vendos gjoba pas ditës së nesërme

Të gjithë personat mbi 60 vjeç në Greqi që ende nuk e kanë bërë vaksinën e COVID, kanë afat ta bëjnë atë deri ditën e nesërme, pasi më pas do të aplikohen gjobat. Vaksinimi për këtë grupmoshë është i detyruar në Greqi, si personat më të rrezikuar nga COVID-19.

Sipas mediave greke, vaksinimi për këtë fashë të popullsisë ka ecur me ritme të kënaqshme, por nevojitet vaksinimi i të gjithëve. Afati i lënë nga qeveria përfundon nëse në mbrëmje dhe nuk do të ketë zgjatje.