BBV/ Tre banorë në nominim, Arjola refuzon të shfrytëzojë veton

Nominimet e kësaj javë janë kryer sipas mekanizmit të zinxhirit.

Ishte Arjola ajo e cila e nisi këtë strukturë me titullin e fitueses në lojën e Kutive.

Njëri pas tjetrit ata zgjodhën të preferuarit e tyre, derisa treshja e fundit dërgohet në nominim.

LEXO EDHE  U eliminua papritur nga "Big Brother VIP", reagon për herë të parë Dagz

Egzona, Xheisara dhe Tani përfunduan në fund të zinxhirit derisa Arjola preferoi të mos shfrytëzonte të drejtën e vetos.