Eksperti i marketingut digjital: “Mbretëresha e Instagramit” është Bora Zemani. Noizy është “mbreti”

Moderatorja Bora Zemani ka “rrëzuar” nga froni i “Mbretëreshës së Instagramit” moderatoren Luana Vjollca, e cila edhe pse ka 2 milionë ndjekës në Instagram nuk ka shikueshmërinë dhe interaktivitetin që Bora Zemani ka me 1 milionë ndjekës.

Këtë e pohon eksperti i marketingut digjital, Arnold Zoto, në një intervistë për “Ditë e Re”. Zoto zbulon se momentalisht, mbretëresha e Instagramit është Bora Zemani, ndërsa Noizy është mbreti. Ai thotë se suksesi në Instagram nuk matet më nga numri i ndjekësve dhe pëlqimet që merr një personazh, por matet nga “engagments”, pra se sa aktivë janë ndjekësit në profilin e një personazhi.

Arnold Zoto: Mbretëresha e Instagramit për momentin është Bora Zemani. Noizy është mbreti. Kanë shumë shikueshmëri, janë 2 me të fuqishmit në Instagram. Në 2022 nuk do jenë në fokus numri i  likes (pëlqimeve)  dhe numri i followrsave por rëndësi ka engagments, angazhimi që kanë të tjerët në faqen tuaj.

LEXO EDHE  Nuk i kishin dhënë shpresa, blogerja e famshme shtatzënë me fëmijën e saj të parë