Shtyhet në një datë të pacaktuar ceremonia e ndarjes së çmimeve ‘Grammy 2022’, zbulohet arsyeja

Çmimet Grammy janë shtyrë si pasojë e pandemisë së Covid-19. Ceremonia do të mbahej më 31 janar në Los Angeles por artistët dhe organizatorët shprehën shqetësimin për pjesëmarrjen në ceremoninë e këtij viti pas përhapjes së shpejtë të variantit Omicron.

Një deklaratë zyrtare e përbashkët nga CBS dhe Akademia e Regjistrimit konfirmon se ceremonia është shtyrë për një kohë të pacaktuar dhe nuk është vendosur ende një datë e re.

Deklarata:

“Pas shqyrtimit dhe analizës së kujdesshme me zyrtarët e qytetit dhe shtetëror, ekspertët e shëndetit dhe sigurisë, komunitetin e artistëve dhe partnerët tanë të shumtë, Akademia e Regjistrimit dhe CBS kanë shtyrë shfaqjen e 64-të Vjetore të Çmimeve GRAMMY. Shëndeti dhe siguria në komunitetin tonë muzikor, audiencës live dhe qindra njerëzve që punojnë pa u lodhur për të prodhuar shfaqjen tonë mbetet prioriteti ynë kryesor. Duke pasur parasysh pasigurinë që rrethon variantin Omicron, mbajtja e shfaqjes në 31 janar thjesht përmban shumë rreziqe. Mezi presim të festojmë Natën më të madhe të Muzikës në një datë të ardhshme, e cila do të shpallet së shpejti.”

LEXO EDHE  Detaji që nuk u vu re, si reagoi Donaldi kur i kujtuan takimin me Borën (Foto)