Ndodh në Greqi/ Çobani merr gabimisht në market 50 mijë euro

Një çobani, në fshatin Karaiskaki të Etoloakarnanisë, Greqi i kanë rënë në duar 50 mijë euro dhe gjatë pushimeve ka arritur të shpërdorojë shumën prej 14 mijë prej tyre për argëtim dhe festa.

Mediat fqinje raportojnë se në fshatin në fjalë, dy vëllezër kanë një minimarket dhe në një enë plastike, njëri pa e ditur tjetri, kishte vendosur 50 mijë euro që t’i ruante. Midis 22 dhe 24 Dhjetorit, në turnin e njërit prej tyre është shitur ena plastike, me 50.000 euro një bariu.