Vendimi i Qeverisë: Nuk ka shpërblim për administratën për fundvit, ja kush bën përjashtim

Administrata publike nuk do të ketë shpërblim në festat e fundvitit. Vendimi u mor sot në mbledhjen e Këshillit të Ministrave.

Përjashtim nga ky vendim bëjnë punonjësit e Policisë së Shtetit, punonjësit e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, Komisionerit Publik dhe Kolegjit të Posaçëm të Apelimit.

LEXO EDHE  3-vjeçari humbi jetën në spital, mjekja: Ishte me pneumoni dhe insuficiencë kardiake e respiratore

“Masa e shpërblimit nuk tejkalon nivelin e një page mujore”, thuhet në VKM.