Lirohet nga detyra kreu i AKU, ja kush emërohet në vend të tij

Bledar Skënderi është liruar nga detyra e kreut të AKU-së, ndërsa në vend të tij është emëruar Jeta Deda.

Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Qeverisë.

Vendimi:

LIRIMIN DHE EMËRIMIN NË DETYRË TË DREJTORIT TË PËRGJITHSHËM TË AUTORITETIT KOMBËTAR TË USHQIMIT

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 65, të ligjit nr.9863, datë 28.1.2008, “Për ushqimin”, të ndryshuar, me propozimin e ministrit të Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Këshilli i Ministrave

LEXO EDHE  Emrat/ Gara për Bashkinë Durrës, përballja mes Sakos dhe dy kandidatëve nga PD. Prapaskenat

V E N D O S I:

1. Z. Bledar Skënderi, drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit, lirohet nga kjo detyrë.

2. Znj. Jeta Deda emërohet drejtor i Përgjithshëm i Autoritetit Kombëtar të Ushqimit.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë