VIDEO/ Alarmohen banorët e “Big Brother VIP”, Beniada rrëzohet keq dhe vritet gjatë provës javore

Prova e javës në shtëpinë e “Big Brother Vip” është fikja e një alarmi, për 10 sekonda nga momenti kur bie gongu dhe radhën se kujt i takon të fikë alarmin e përcakton “Vëllai i Madh”.

Modelja Beniada Nishani ka vrapuar dhe ka arritur ta fikë alarmin në kohë, por është rrëzuar dhe vrarë shumë tek krahu.

LEXO EDHE  Për herë të parë në "Big Brother VIP", dy banorë eliminohen sonte nga shtëpia (Video)

Të gjithë banorët janë mbledhur rreth saj, të cilë në video dëgjohen duke komentuar, ‘u dërrmua vajza’.