VIDEO/ Mbledhja e përbashkët e qeverive, ministrat e Kosovës vijnë me fugon

Ministrat e qeverisë “Kurti” mbërritën në Elbasan me fugon, për mbledhjen e sotme të përbashkët mes qeverive të Shqipërisë dhe Kosovës.

Lexo edhe:

Nis mbledhja e përbashkët e dy qeverive Shqipëri-Kosovë