Biden fton 110 vende në samitin virtual për demokracinë, mungon Kina

Mes 110 vendeve të ftuara nga Shtëpia e Bardhë në samitin virtual për demokracinë, të mbështetur fuqishëm nga presidenti amerikan Joe Biden, janë aleatët evropianë, Iraku dhe India, siç thuhet në listën e publikuar nga Departamenti i Shtetit.