E quajti mashtruese, Ritvana nxjerr mesazhet me Argjendin: Ja si qëndron e vërteta

Kur Argjendi u largua nga Për’puthen rrëfeu dhe ca të pathëna në lidhje me Ritvanën.

Sipas tij ajo ka qenë disa herë me të te shtëpia e saj.Ritvana reagoi shumë keq dhe u betua për familjen se nuk ka qenë asnjëherë te shtëpia e tij, madje se as nuk e di ku e ka shtëpinë.

Pas kësaj reagoi dhe Eduardi, i cili tha se Ritvana e di shumë mirë, pasi i ka parë bashkë, madje dhe i ka lënë makinën Argjendit për të shoqëruar Ritvanën.

Ritvana reagoi në rrjetet sociale pas këtyre deklaratave duke publikuar biseda me Argjendin, ku vetë ai i thotë se ajo veç dy herë është takuar me të: