Dhu*oi dy fëmijët e mitur dhe bashkëshorten, arrestohet burri në Durrës

Një 52-vjeçar është arrestuar nga policia e Durrësit për shkak se akuzohet për dhunë në familje.

I arrestuari është G. S., 52 vjeç, banues në Xhafzotaj, Durrës, pasi ka ushtruar dhunë fizike e psikologjike ndaj bashkëshortes së tij dhe fëmijëve të tij të mitur, 13 dhe 15 vjeç.