Argjendi “nxjerr zbuluar” Ritvanën: Ke qenë tek shtëpia ime, ke shkelur rregullat

Argjendi dhe Ritvana kanë vijuar akuzat kundrejt njeri-tjetrit. Ritvana betohet për të gjithë familjen se ajo nuk ka shkuar në shtëpinë e tij, ndërsa nga ana tjetër Argjendi thotë se nuk i ka bërë foto që ta vërtetojë këtë gjë.

Ritvana: Betohem në gjithë familjen, me kamera ndezur, fikur, mos i gjetsha gjallë nëse unë të kam ardhur në shtëpi ty. Nuk e toleroj fare këtë akuzë. Kur paskam ardhur unë në shtëpinë tënde. Unë se di ku e ke shtëpinë.

Argjend: Nuk kam përgjuar njeri, nuk i kam bërë foto.

Ritvana: Nëse do kisha ardhur në shtëpinë tënde si kam fytyrë të vij unë këtu të dal në takim me çunat e tjerë. Unë do isha deklaruar për ty po të kisha ardhur në shtëpinë tënde. Le nam.