VIDEO/ Shumë pranë njëri-tjetrit, DJ PM e mëson Sarën se si duhet të puthë

Dy banorët DJ PM dhe Sarah janë duke kaluar kohë pranë njëri tjetrit sa po qëndrojnë në shtëpinë e Big Brother.

Në një moment të caktuar derisa ishin afër njëri-tjetrit, DJ PM e mëson Sarën se si duhet të puthë.

LEXO EDHE  "Pusho se na shurdhove", degradon debati mes Ritvanës dhe Mikelës