Fermerët e Lushnjës thërrasin protestë: Qeveria të ndryshojë Paketën Fiskale për bujqësinë

Fermerët e Lushnjes, kanë patur ankesa të vazhdueshme në lidhje me mbështetjen nga qeveria dhe mungesën e tregut për prodhimet bujqësore, pasi jo pak herë këto të fundit kanë përfuduar duke u kalbur nëpër kanale apo kanë mbetur të pashitura nëpër magazina.

Fermerët kanë thirrur një protestë paqësore e cila do të mbahet ditën e hënë më datë 15.11.2021 në orën 11:00- 14:00 në bulevardin kryesor të qytetit të Lushnjës.

LEXO EDHE  Ndahet nga jeta piktori i njohur korçar Sotiraq Xega

Sipas fermerëve, protesta ka për synim të sensibilizojë qeverinë dhe opinionin publik për ndryshimin e Paketës Fiskale 2022 në fushën e bujqësisë.