Gjendet i vde*ur 50 vjeçari, dyshohet se u v*a nga shefi i punës

Të dhënat e reja gjyqësore të paraqitura në Logan County të hënën detajojnë se si një anëtar i familjes së Brent Mack, 50 vjeç, e raportoi atë të zhdukur më 28 shtator.

Pala raportuese i tha policisë Guthrie se askush nuk e kishte parë apo dëgjuar Mack që nga 20 shtatori. Ky person thuhet se kontaktoi me shefin e Mack, Dan Triplett, 66 vjeç, i cili drejtonte një biznes instalimi të gropave septike.

Oficerët pretendojnë se Triplett e vrau Mack-un në një kantier pune. Sipas hetimeve të policisë, Triplett e shkarkoi Mack-un më 20 shtator dhe i dha 1000 dollarë. Triplett u tha hetuesve se më pas e kishte takuar Mack në një lavanderi në Guthrie.

LEXO EDHE  Vrau bashkëshortin për të fituar pasurinë, kjo është 40 vjeçarja mes kriminelëve më të kërkuar nga EUROPOL

Megjithatë, në videon e mbikëqyrjes jashtë lakanderisë më 20 shtator, kamioni i Triplett-it shihet duke lëvizur pranë, por jo duke ndaluar.

Në fillim të hetimit, Triplett ka thënë se donte të ndërpriste lidhjet me Mack për shkak të sjelljes së tij të dhunshme.