Ngacmoi sek*ualisht dy të mitura, shkarkohet nga detyra polici

Një ngjarje e shëmtuar ka ndodhur në një klube nate në Londër. Mediat ndërkombëtare shkruajnë se dy të mitura janë ngacmuar seksualisht dhe për këtë krim akuzohet një polic.

Ky i fundit, Avid Henigan, dyshohet se ka abuzuar me dy vajzat.