Zgjidhen tre anëtarët e rinj të KLGJ (EMRAT)

Ridvan Hado, Irena Plaku dhe Klodian Kurushi

Zgjidhen tre anëtarët e rinj të KLGJ. Ata janë Klodian Kurushi, Ridvan Hado dhe Irena Plaku, ndërsa u skualifikuan Asim Vokshi, Vjosava Osmanaj dhe Manjola Xhaxho. Këta tre anëtarë të rinj zgjidhen pasi u mbaron mandati Ilir Toskës, Brunilda Kadi dhe Medi Bici.

Kurushi fitoi garën kundrejt kandidatit Asim Vokshi për vendin që la bosh Medi Bici. Klodian Kurushi ka fituar me 145 vota pro, kundrejt Asim Vokshit me 93 vota, ndërsa të pavlefshme rezultuan 8 vota.

LEXO EDHE  Malaj ironizon Ramën: Shqipërisë nuk i duhen satelitë për të parë plehrat që hedh Bashkia

Ridvan Hodo nga radhët e Gjykatës së Apelit u votua me 140 vota pro kundrejt Vojsava Osmana me 101 vota.

Anëtare e KLGJ është zgjedhur dhe Irena Plaku me 158 vota, nga radhët e gjykatave dhe rretheve.