Emrat/ Zgjidhen 2 anëtarë të KLGJ nga radhët e Apelit dhe të Gjykatës së Lartë

Klodian Kurushi është zgjedhur anëtar i Këshillit të Lartë Gjyqësor. Kurushi vjen nga radhët e Gjykatës së Lartë ndërkohë që fitoi garën kundrejt kandidatit Asim Vokshi për vendin që la bosh Medi Bici.

Ndërkohë një tjetër emër i është bashkuar Këshillit të Lartë Gjyqësorë. Bëhet fjalë për Ridvan Hado, i cili vjen nga radhët e Gjykatës së Apelit.

LEXO EDHE  Italianët marrin kontrollin e pastrimit/ Shefi italian i Eco Tirana i jep firmës italiane 1 mln euro pa garë!

Ridvan Hado u zgjodh me 140 vota kundrejt gjyqtares Vojsava Osmanaj me 101 vota.