Ka lindur pa këmbë/ Njihuni me njeriun më të shpejtë me dy duar (Video)

Zion Clark është një atlet që ëndërron të bëhet kampion olimpik.

Ai ka lindur pa këmbë si rezultat i një çrregullimi të rrallë gjenetik, të quajtur Sindroma e Regresionit.

Vrapuesi ka hyrë në librin e rekordeve Guinnes si njeriu më i shpejtë me dy duar.

“Unë gjithmonë do të punoj me atë që kam sepse nuk kam karta të tjera që më janë dhënë … Unë duhet t’i luaj ato në mënyrën e duhur në mënyrë që të jem i suksesshëm dhe të fitoj lojën me letra”, ka thënë 23-vjeçari për BBC.

LEXO EDHE  Periudha kur gripi bëhet agresiv dhe çfarë duhet të bëni