Komisioneri Publik kërkon shkarkimin e prokurores Natasha Prifti

Komisioneri Publik ka kërkuar shkarkimin e prokurores, Natasha Prifti.

Sipas Komisionerit ka shkaqe të mjaftueshme ligjore për t’iu paraqitur për shqyrtim, nëpërmjet ankimit, juridiksionit kontrollues dhe rivlerësues të Kolegjit.

Kujtojmë se Komisioni i Pavarur i Kualifikimit konfirmoi në maj në detyrë prokuroren Prifti. KPK nuk gjeti probleme me pasurinë e prokurores. Ajo nuk zotëronte asnjë pasuri të paluajtshme dhe hetimi u krye mbi të ardhurat e bashkëshortit.

LEXO EDHE  PS kërkon të zgjaten afatet e vettingut, ja çfarë propozimi bën