Manja: Do kërkojmë votat e opozitës për të zgjatur mandatin e KPK-së dhe Komisionerëve Publikë

KPK duke shpallur një vendim | Foto : LSA

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja deklaroi këtë të Enjte nga foltorja e Kuvendit se PS do kërkojë votat e opozitës në mënyrë që mandati i KPK-së dhe komisionerëve publik të zgjatet deri në përfundim të procesit të vetingut.

“Ky është një mandat kushtetues, zgjatja e mandatit kërkon ndërhyrje në Kushtetutë, ne nuk i kemi në fakt votat e nevojshme për të ndërhyrë në kushtetutë, por do të kërkojmë mirëkuptimin dhe konsensusin e opozitës”, tha ai.

LEXO EDHE  Aksident tragjik në Kukës, humb jetën i riu

“Për ne mbarimi i procesit të vetingut si një nga shtyllat e reformës në sistemin e drejtësisë është garanci për të pasur një drejtësi të konsoliduar dhe të drejtë në Shqipëri”, shtoi.