Nuk e paguan për punën e bërë, i riu shkatërron kamionët e firmës ku punonte (VIDEO)

Një djalë i ri turk i cili punonte si operator ekskavatori në një minierë qymyri, ka reaguar keq kur u informua se paga e tij po shtyhet disa ditë.

I zemëruar, ai shkatërroi me ekskavator kabinat e pesë kamionëve të parkuar në vend. Një kamera e telefonit celular regjistroi zemërimin e punonjësit, i cili u qetësua dhe ndaloi punën e tij shkatërruese, pas ndërhyrjes së kolegëve të tij.

LEXO EDHE  Zyrtari taleban: Do të rikthehen ndëshkimet e rënda dhe ekzekutimet

Videoja, e cila transmetohet në rrjetet sociale turke , është bërë virale, me shumë përdorues që justifikojnë reagimin e punonjësit të papaguar, dhe të tjerët jo.