iPhone 13, sa kushton, ngjyrat dhe ndryshimet nga modelet e tjera

Apple ka prezantuar zyrtarisht iPhone 13.

Ashtu si vitin e kaluar modelet e reja do të jenë të disponueshëm në dy versione atë normal me një ekran 6.1 inch dhe versionin mini 5.4 inch.

Çmimi fillestar për modelin iPhone 13 do të jetë 799$, ndërsa versioni mini 699$.

Këtë vit modelet e iPhone nisin me versionin më të vogël prej 128GB, 256GB dhe 512GB për të dy modelet. Për herë të parë ju mund të dyfishoni kapacitetet dhe iPhone ta merrni me një memorie prej 1TB me një çmim rreth 1600$.

LEXO EDHE  Indeksi i Inovacionit Global 2021, Shqipëria hapa prapa, e fundit në rajon

iPhone 13 Pro vjen në 4 ngjyra të zezë, gri, flori (gold) dhe blu.

Nuk ka shumë ndryshime të mëdha tek modelet e reja të iPhone. Ajo që dallohet është vendosja e dy kamerave në formë diagonale tek modeli bazik.