Besiana Kadare dhe qyteti modern i rinisë europiane i Erion Veliajt

Nga Ilir Demalia

Besiana Kadare, paska thënë: Erion Veliaj ka ndërtuar qytetin modern të rinisë Europiane të 2021.

Fatkeqësi kë ka Shqipëria diplomate në France e New York e poshtë e përpjete si tallava shtetërore. Kjo zonjushë nuk njeh as konventat europiane dhe të OKB për qytetet dhe parametrat e ndërtimit të qyteteve.

LEXO EDHE  Tensionet dhe integrimi/ Presidentja e KE viziton vendet e Ballkanit Perëndimor, nesër në Tiranë

Veliaj dhe Rama kanë shkelur me të dyja këmbët Karten Urbane Europiane dhe Konventë Europiane të peizazhit… dhe me ligj në Shqiperi uji është ushqim që u mungon shqiptareve… qytet pa banja publike me transport urbane mizerabel dhe me klaustrofobi urbane… ku kulmi i parfumit modern është era e mutit te Lanes.