Del në ankand kostumi dhe pelerina e Elvis Presley-t, zbulohet shuma marramendëse

Pelerina e bardhë dhe kostumi i Elvis Presley-t do të dalin në ankand për vlerën prej 50,000 dollarësh.

Ofertat do të hapen të shtunën nga “Kruse GWS Auctions” dhe kostumi ka një ofertë fillestare prej 350,000 dollarë, ndërsa pelerina aktualisht po shkon për 50,000 dollarë.

Po ashtu, në ankand do të dalë edhe koleksioni i tij i flokëve i ruajtur nga berberi i këngëtarit, helmetën që mbajti në ‘Viva Las Vegas’ dhe një Bibël që i ishte dhuruar nga një adhurues i tij.

LEXO EDHE  Elhaida Dani flet për "pullën e zezë" në aeroport para ‘The Voice of Italy’: S’më lanë të hyja në Itali se s’kisha lekë

Kujtojmë se pasuria e Elvis Presley-t u vlerësua 100 milionë dollarë pas vdekjes së tij. Por vlera totale e markës, “Elvis”, duke përfshirë pasurinë e famshme në Graceland, me kalimin e viteve ka arritur shifrën marramendëse, të cilat i kanë kaluar në pronësi të bijës, kur ka mbushur 25 vjet, Lisa Marie.