Tërmeti i fortë, Joe Biden i ofron ndihmë Haitit

Presidenti amerikan Joe Biden i ka ofruar ndihmë amerikane Haitit pas tërmetit vdekjeprurës që goditi ishullin sot, tha Shtëpia e Bardhë.

Presidenti amerikan u informua nga këshilltarët e tij për tërmetin në Haiti ku të paktën 29 persona u vranë dhe ndërtesat u rrafshuan, tha një zyrtar i Shtëpisë së Bardhë.

LEXO EDHE  Ndahet nga jeta ish-presidenti i Algjerisë

Presidenti “miratoi menjëherë ndihmën amerikane dhe udhëzoi drejtoreshën e USAID -it Samantha Poëer të koordinonte përpjekjet”, shtoi zyrtari.