Studiuesi: Dialogu Prishtinë-Beograd, po na del vllaznimi mes Ramës e Vuçiç

Studiuesi nga Kosova që jeton e vepron në Paris, Nezir Kraki, ka reaguar për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.
Kraki thekson se askush nuk e ka menduar se se rezultat i dialogut Kosovë-Serbi do ishte vllaznimi i marrëdhënieve Serbi-Shqipëri. Por shton ai krejt natyrshëm çon në ftohjen e marrëdhënieve Kosovë-Shqipëri.

LEXO EDHE  Autoriteti i Konkurrencës mbyll pa ndëshkime hetimin e thelluar në tregun e materialeve mjekësore

Postimi i studiuesit shqiptar nga Kosova, Nezir Kraki:

Jemi nena e vakive.

Kush ka mendu që rezultat i dialogut Kosovë – Serbi do ishte normalizimi, deri në vllaznim, i marredhenieve Serbi – Shqipëri.

…dhe, krejt « natyrshem », ftohja e marredhenieve Kosovë – Shqipëri.