Drogë, dhunë dhe vjedhje, policia e Tiranës arreston 3 persona

Policia e Tiranës ka arrestuar 3 persona, të akuzuar për vepra të ndryshme penale.

Mësohet se është arrestuar një 21-vjeçar, i lënë në burg për prodhim dhe shitje të narkotikës, dhe një 28-vjeçar, akuzuar për dhunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes.

Gjithashtu është arrestuar një 35-vjeçar pasi ka tentuar të grabisë një grua.