Përfundon protesta në Kardhiq-Delvinë, banorët: Firma premtoi se problemet do të zgjidhen (VIDEO)

Është mbyllur protesta e banorëve të Senicës në rrugën Kardhiq – Delvinë. Protesta është mbyllur pas premtimeve të përfaqësuesve të firmës që ndërton rrugën se problemet dhe kërkesa e banorëve do të zgjidhen.

Banorët kërkojnë shtrimin e rrugës për në fshatin e tyre dhe zgjidhjen e problemit të ujësjellësit të fshatit.

LEXO EDHE  Kush është kundërshtar më i fortë Berisha apo Basha? Ja si përgjigjet Rama

Banorët e Senicës bllokuan mëngjesin e sotëm punimet në rrugën Kardhiq – Delvinë duke protestuar dhe duke vënë gurë në rrugë. Ata kërkuan nga firma e punimeve ndërtimin e rrugës deri në fshatin e tyre dhe projektin final të hyrje daljes.