Paralajmëron eksperti: Periudhë shumë e rrezikshme për të investuar në bitcoin

Eksperti David Tice ka paralajmëruar se kjo është një periudhë shumë e rrezikshme për të investuar në Bitcoin. Tice është i bindur se një rënie e tregut është e pashmangshme. Eksperti i po inkurajon investitorët të peshojnë rreziqet.

“Mundohuni të fitoni 3% deri në 5% fitime afatshkurtra ndërsa luftoni me kërcënimin e një tërheqje prej 40%?” u shpreh Tice për CNBC duke thënë se mendon se është një bast që nuk ia vlen të merret.

LEXO EDHE  Kursi i këmbimit/ Leku fiton terren në raport me valutat e huaja

Tice është veçanërisht e shqetësuar për Big Tech dhe aksionet FAANG, të cilat përfshijnë Facebook, Apple, Amazon, Netflix dhe Alphabet, i njohur më parë si Google.

“Shumë para janë hedhur tek Alphabet dhe Microsoft, Apple dhe Facebook, Twitter, etj.”, Vuri në dukje Tice. “Kostot po rriten në atë sektor.” / SCAN Tv/