Dom Gjergj Meta në zi, i ndërron jetë babai

Pastori katolik i Arkidioqezës Metropolitane At Dom Gjergj Meta ka njoftuar ndarjen nga jeta të babit të tij Pashk Gjergj Meta.

‘Gjatë jetës së tij u mundua me mish e me shpirt të mbetej njeri, burrë, bashkshort, prind dhe shok i mirë. Deshi Zotin dhe të afërmin!’, shkruan Meta në Facebook.

Postimi i plotë i Dom Gjergj Metës:

Të dashur miq,

Baba jonë, Pashk Gjergj Meta, sot vdiq!

Ai u lind me 23 mars 1950 në Rrushkull të Durrësit.

Gjatë jetës së tij u mundua me mish e me shpirt të mbetej njeri, burrë, bashkshort, prind dhe shok i mirë. Deshi Zotin dhe të afërmin!

Zotin e falenderojmë për sa e la mes nesh. Ai e shpërbleftë për të mirat që ka bërë e ia faltë gabimet.

Varrimi bëhet nesër me datë 16 korrik 2021 në orën 10.00 në fshatin Rrushkull të Durrësit.

Ju kërkojmë të thoni një lutje për shpirtin e tij!

D.Gjergji, Paulin Meta, Sandra Sandra, Marge MK

 

LEXO EDHE  Ja në çfarë ore duhet ta pini kafen e mëngjesit