Alberta Kamenica: Ekrani ka nevojë për “pjeshka” jo për pleq

Aktorja Alberta Kamenica, e ftuar në “Ora Verore”, tha se vajzat e bukura janë vlerë e shtuar për televizionin dhe se nuk i sheh si diçka negative.

Ronaldo Sharka: Shpesh bëhen debate për vajzat e bukura të ekranit, që marrin kohën televizive kot. Çfarë mendimi ke ti?

Alberta Kamenica: Unë nuk e shikoj si gjë negative jetë. E shoh si vlerë të shtuar, sepse televizioni pa ato do ishte i mërzitshëm. Unë kam nevojë të shoh një vajzë të bukur, që thotë gjëra interesante. Nuk është nevoja të dëgjoj dy burra pleq që kanë 30 vjet në televizion, që flasin për një gjë të parëndësishme. Dua argëtim. Vajzat e reja bukuroshe, të hedhura mendoj se i japin vlerë televizionit. E bëjnë më interesant.

Ronaldo Sharka: Kështu që është xhelozi.

Alberta Kamenica: Po është xhelozi, sepse mendojnë që edhe unë jam si ajo. Edhe unë mund ta bëja por ja që nuk e bëre.

LEXO EDHE  Jasmina Kadriu ka një mesazh publik për Andi Artanin pas ndarjes së bujshme (Video)