Alarmi i ekspertëve: Vaksina Johnson & Johnson mund të shkaktojë një çrregullim të rrallë neurologjik

Administrata Amerikane e Ushqimit dhe Barnave (FDA) ka paralajmëruar se vaksina kundër koronavirusit të ri (COVID-19) i zhvilluar nga Johnson & Johnson mund të shkaktojë një çrregullim të rrallë neurologjik.