“Për’puthen On Tour” një tallje me fansat, konkurrentët janë zgjedhur përpara audicioneve

Produksioni i “Për’puthen” vendosi të realizonte “Përputhen On Tour”, ku stafi dhe ish-konkurrentet udhëtonin në qytetet e Shqipërisë, Kosovës, Malit të Zi dhe Maqedonisë për të përzgjedhur konkurrentet e sezonit të ardhshëm.

E gjitha kjo është një farsë! Burime për ‘Kryefjala.com’ kanë zbuluar se produksioni i ka përzgjedhur konkurrentet e rinj dhe nuk kanë lidhje me audicionet që janë bërë nëpër qytete. Audicionet janë bërë për shumë faktorë të tjerë si përshembull fitimi nga sponsorat por në asnjë mënyrë nuk përzgjidhen konkurrentë.

LEXO EDHE  Këngëtarja duhet t’i paguajë ish-bashkëshortit 200.000 dollarë në muaj pas divorcit

Audicionet e “Për’puthen On Tour” u mbushën plot e përplot me të rinj që donin një të ardhme në televizion, pa e kuptuar se asgjë nuk është reale por vetëm tallje. Të rinj e të moshuar brohorisnin dhe “turreshin” pas konkurrentëve për një foto.