Kursi i Këmbimit/ Euro vijon e ‘ngrirë’, paundi rritet ndjeshëm

Në tregun valutor vendas, dollari amerikan blihet 102.4 lekë dhe shitet 103.1 lekë.

Euro blihet 122.2 lekë dhe shitet 122.7 lekë.  Franga zvicerane blihet 111 lekë dhe shitet 111.9 lekë.

Ndërsa paundi britanik blihet 142.5 lekë dhe shitet 143.4 lekë.

Në krahasim me një ditë më parë, euro ka qendruar në nivele të pandryshuara. Franga zvicerane më një rënie me 0.1 lekë, ashtu si dollari amerikan që ka rënie me të njëjtën vlerë.

LEXO EDHE  “Krimi ka ‘kapur’ Fierin’/ Zëri i Amerikës: SPAK do të nisë verifikimin me një nga tenderat e mëdhenj

Ndërkohë, paundi britanik ka njohur një rritje të konsiderueshme, me 0.5 lekë në blerje dhe 0.3 lekë në shitje.

/SCAN/