Maturantët në provim, testi i matematikës bëhet viral në rrjetet sociale

Kur mijëra maturantë janë ende duke zhvilluar provimin e matematikës, në kurorëzim të tre viteve të gjimnazit, kopje të testimit janë duke u shpërndarë në rrjetet sociale. Faqja ‘studentët denoncojnë’,  ka publikuar një mesazh ku thuhet se fletët e testimit janë bërë publike rreth orës 10 e 34 minuta.

‘Dërguar në mesazh: Pershendetje ne oren 10:34 min testi i sotem i matematikes duke u zgjidhur ne grupe studentore’, thuhet në postim.

E njëjta gjë ndodhi edhe në testin e Gjuhë shqipe dhe Letërsi ku teza u publikua gjysmë ore pas fillimit të provimit