Berisha: Rama, Vuçiç, Soros dhe Thaçi hartuan ndarjen e Kosovës

Në Çim Peka Live, ish-kryeministri Berisha hodhi edhe njëherë akuza kundrejt Ramës dhe Thaçit të cilët në lobimin e Soros dhe mbështetjen e Vuçiçit, hartuan projektin për ndarjen e Kosovës.

Berisha tha se Parlamentit Europian dhe në Kongresit Amerikan i ka kërkuar hetimin e George Soros.

‘Soros është korruptori i madh i politikanëve. Dhe unë këtë e kam denoncuar.  Unë kam bërë thirrje që Kongresi i SHBA dhe PE  të bëjnë ligje kundër Sorosit.

Është Soros ai që në Beograd hartoi projektin e ndarjes së Kosovës, që filloi të fuqizohej falë lobimit të Vuçiç, Thaçit dhe Ramës’, deklaroi Berisha.