Votuan kundër raportit për shkarkimin e Metës, ja kush janë 7 deputetët/ Emrat

Me 107 vota pro dhe 7 kundër, Kuvendi i Shqipërisë ka miratuar raportin me gjetjet e shkeljeve të Presidentit Ilir Meta nga Komisioni Hetimor.

Kryeparlamentari Gramoz Ruçi tha se dy vota kanë qenë abstenim ndërsa një është shpallur e pavlefshme.

“Projektvendim për miratimin e raportit përfundimtar për hetimin e shkeljeve të rënda nga presidenti i republikës. Pro kanë votuar 104 deputetë, 7 kanë votuar kundër, 2 kanë abstenuar, 1 e pavlefshme. Miratohet raporti përfundimtar i Komisionit Hetimor. Do të kalojmë në votimin nominal”, u shpreh ai.

Po kush janë 7 deputetët që kanë votuar kundër raportit të Komisionit Hetimor? Bazuar te raportimet mësohet se ata i përkasin të ashtëquajturës “opozita parlamentare”.

Emrat e deputetëve që votuan kundër raportit

Elda Hoti

Adriatik Alimadhi

Artur rroshi

Suzana Topi

Lefter Maliqi

Gjetan Gjetani

Fatjona Dhimitri