Miratohet vendimi/ Pika të përbashkëta të kalimit kufitar me Maqedoninë e Veriut

Këshilli i Ministrave miratoi sot në parim marrëveshjen për ngritjen e pikave të përbashkëta të kalimit kufitar me Maqedoninë e Veriut.

Forma të aplikimit të kësaj marrëveshjeje janë aplikuar më parë në pikën e kalimit kufitar të Muriqanit me Malin e Zi dhe në pika e kalimit kufitar të Morinës.

Kryerja e kontrolleve të përbashkëta do të sjellë lehtësi kalimi në pikat kufitare për mjetet dhe individët.