Sërish trafik droge përmes bananeve/ Kapen 740 kg kokainë në Maltë, ishin nisur për …

Një ngarkesë rekord prej 740 kg kokainë është kapur në një konteiner me banane në Maltë.

Gjatë kontrollit nga oficerët doganorë u zbuluan në 37 kuti droga me vlerë prej 100 milion eurosh.

Konteineri vinte nga Ekuadori dhe si destinacion kishte Ballkanin, saktësisht Slloveninë. Nga rezultatet e drogës rezultoi se ishte kokainë shumë e pastër.