E pazakontë/ Gruas i kthehet portofoli 46 vjet pasi e humbi atë

Colleen Distin nga Kalifornia humbi portofolin e saj në kinema në 1975 dhe iu kthye asaj 46 vjet më vonë.

Portofoli përmbante foto familjare dhe një çek për 200 dollarë.

 

Ajo e humbi atë, domethënë, portofoli ra nga çanta e saj kur ajo ishte në të njëzetat e saj të para.

 

Sipas Distin, pasi e kuptoi se e kishte humbur, ajo kontaktoi kinemanë të nesërmen nga e cila iu tha se nuk e kishin gjetur portofolin e saj.

Por iu kthye asaj 46 vjet më vonë kur u gjet nga punonjësi i kinemasë Tom Stevens.

Nuk kishte para në të, por kishte një biletë për një koncert të vitit 1973 nga grupi rock Grateful Dead, foto dhe patentë shoferi që skaduan në 1976.

Stevens njoftoi në Facebook se e gjeti portofolin duke shpresuar të gjente edhe Distin.

“A e njeh dikush Colleen Distin? Gjatë pastrimit të kinemasë gjetëm portofolin e saj. Kishte shumë fotografi në të. Duke marrë parasysh që ato janë të asaj periudhe (op. Cit. 70s), ato duken shumë të bukura. Pra nëse njihni Colleen, na tregoni ”, shkroi Stevens.

Vetëm disa orë më vonë, Distin u përgjigj duke thënë se portofoli ishte i saj.

Ajo theksoi se momenti kur portofoli i saj iu kthye ishte shumë emocionues sepse për të do të thoshte një kthim në të kaluarën.

Ajo deklaroi se ishte një lloj “kapsule kohe” për të.