U tha se mbështet Agron Shehajn, vjen reagimi i fortë i Stresit: Më mori baba në telefon dhe …

Pasi i komentoi Agron Shehajt në ‘Facebook’, ‘Tu prift e mbara’, Stresi ka dalë në një video live në Instagram për të sqaruar se kë mbështet në Partinë Demokratike.

Me anë të një video live, ai është shprehur se ka qënë babai i tij i cili e kishte marrë në telefon dhe i kishte thënë ‘Çfarë ke bërë kështu’. Stresi sqaron se au është mbështetës i Lulzim Bashës, mirëpo pavarësisht kësaj është mbështetës i të gjithë kandidatëve që janë në garë.

‘Më mori baba sot në telefon, e gjithë familja. Unë thash ca kishte ndodh? Pare më mori baba, Arkimed ç’është ai shkrim që kë bo për Zotin Agron Shehaj. Unë e kam përkrah Agron Shehajn në zgjedhjet. Unë të gjithë i kam shpërndarë, por kjo nuk do të thotë se ne përkrahim Shehajn për kryetar. Ju them portaleve, ju lutem mos shpifni. Ju e dini fort mirë, se vetëm 1 kryetar ka PD, Lulzim Basha. Unë ju bë thirrje që ta votoni.’- tha Stresi.