Konkurrentja e “It’s my love” shokon me deklaratën: Kam bërë se*s katërshe me zotësinë time

Puntatën e fundit të emisionit “It’s my love” në Kosovë është transmetuar takimi mes dy konkurrentëve të quajtur Igli dhe Denisa. Dyshja kanë biseduar tema të nxehta me njëri-tjetrin. Denisa u shpreh se i pëlqen të kryejë marrëdhënie në grup.

Pjesë nga biseda:

Igli: Nuk paske veshur çorape

Denisa: Mund të thuash pa tanga, jo çorape

Igli: Mirëpo as çorape nuk ke veshur

Denisa: As tanga jo

Igli: I bie po të futësh dorën rrëshqet direkt. Kam dëgjuar që je biseksuale. Çfarë të pëlqen te vajzat? Në anën seksuale kush të shijon më shumë?

Denisa: Më pëlqejnë të dyja, s’ka ndonjë diferencë.

Igli: Ka një lloj ndryshimi ta bësh me një çun dhe ta bësh me një gocë. Po treshe të pëlqen?

Denisa: Më pëlqen treshe, dyshe, katërshe, në grup

Igli: Po kështu dy çuna dhe ti, apo dy goca e një çun

Denisa: Dy goca një çun se më pëlqejnë dhe gocat

Igli: Po katërshe ke bërë ndonjëherë se e përmende? 3 çuna dhe ti?

Denisa: Kam bërë, ia kam dalë me zotësinë time.

Igli: Se dija që seksi kërkonte zotësi, a je te shpejtësia apo madhësia?

Denisa: Duhet të dish të bësh seks dhe s’ka lidhje as shpejtësia as madhësia

A e keni kaluar Covid19?

  • Po
  • Jo
  • Mendoj se po, por nuk jam i/e sigurtë