Capital T fiton edicionin e 18-të të “Netët e Klipit Shqiptar”

Capital T është shpallur fitues i edicionit të 18-të të “Netët e Klipit Shqiptar”. Produksioni me titull “Rrushe” është vlerësuar si videoklipi më i mirë në të gjitha komponentët për këtë edicion.

Artisti është shprehur se ky projekt ka një domethënie të veçantë për të, pasi i dedikohet Kosovës, të kaluarës së shtetit tjetër shqiptar dhe të ardhmes së saj.

“E ardhmja po ushqehet veç me propaganda, po m’dhimet nana, e madhe plaga, zemra e saj po kan, andrat mesin andrra, ppo m’dhimet baba, e myti gajlja, s’po mun me dal pi vetes, andrrat mesin andrra.”, është një pjesë e tekstit të këngës.