Ledjana rrëfehet pas ndarjes me Mevlanin: Ne gjithçka e bënim me reklama

Ledjana Prenga, e ftuar në ‘Glamour Zone’, foli për herë të parë për ndarjen nga Mevlani.

Ester Bylyku: Cili është gjesti më fallso që Mevlani ka bërë për ty?

Ledjana Prenga“Fakti që përmend çdo gjë që bën nuk më pëlqen. Sepse ai thotë që ka bërë shumë për mua por çfarë ka bërë? Ne gjithçka e bëjmë me reklama. Edhe këngën e dytë që tha se e ka bërë për mua gënjeu. Ajo është këngë ndarje dhe është bërë shumë kohë më parë.”

E pyetur nëse do të rikthehej me Mevlanin, Ledjana u përgjigj shkurt: “Jo nuk kthehem më me të.”